Smart opplading av mobil

Mobilen følger med oss overalt, og vi er nesten blitt avhengige av den lille skjermen med taster. Vi kan koble oss opp mot hele verden og spille spill når man vil. Men det er et problem med mobiler, og det er at de må lades. Noen har en kapasitet som varer ut dagen, men jo mer avhengige vi blir av den, jo fortere lades den ut. Og er man i tillegg en som elsker å game, så er gode råd dyre når man skal ha hurtig lading.

Men når ledninger og kabler blir overflødig, da kan en Powerpop stasjon være løsningen. Det fins mange måter å lade mobilen på i dag, og det viktigste er å være koblet opp til en hver tid. Da er ikke mediet det viktige, det er hvor mange streker det er på skjermen. Her skal vi gå gjennom noen ladestasjoner og trådløse nettverk.

Hva er PowerPop

Det har lenge vært populært med PopSockets, de runde knaggene du sikkert har sett de unge fester på mobilen. Denne hengeren er genial for å legge fra seg mobilen med eller skape et stødig bilde når man skal fotografere. Men nå har ideen blitt videreutviklet med en lademulighet kalt PowerPop Socket. Dette er en ladestasjon for mobiler som buker en trådløs ladeplate for å generere strøm til batteriet.

Laderen er delikat utformet og passer i de fleste omgivelser. Det er en liten plate som man lett kan få med i lomma eller i sekken. Man kan legge fra seg mobilen en stakket stund uten å være avhengig av kabler og ledninger som ødelegges.

Alternativer til trådløs lading

Det er alltid deilig å ha nok strøm. Det kan gi deg varme om du har det kaldt eller mat om du vil lage noe snacks. Et fullt batteri er også viktig når man spiller. Hos Unibet Odds Norge fins over 3000 spill, og gjett om det krever batteritid. Sørg for å ha laderen klar når jackpotten venter.

AI er på vei til å rulles ut i hele samfunnet. Det er allerede mange 5G spotter ute og flere og flere master blir satt opp rundt om kring. Det vil gi oss et hurtigere nett som krever mindre elektrisitet. Enheter som kobles sammen med en prosessor vil gjøre at de kan jobbe sammen. En lader kan engasjeres for å lade en mobil på et venterom eller på bussen.

Solceller er det fremtidige mediumet for å lade mobilen. Gratis, evigvarende og alltid tilgjengelig. For med de nye battericellene kan man lagre sola på boks når regnet høljer ned. Man bør til og med vurdere å investere i solceller framover, for myndighetene har lagt kortene på bordet, og gitt oppstarts-kontrakter til alle som vil sette i gang.