Presentasjon av din gadget

Det er ofte kostbart og tidkrevende og lage en full størrelses produkt av din nyskapning. Et første steg på veien kan istedenfor være et tegnebrett, eller en 3D modellering av din anordning. Gadgets er morsomme, og utfører noe som vi kan ha tenkt på lenge. For noen er det en vare for andre er det mer følelser og behov knyttet til «duppeditt-en».

Maskinvare

En gadget er ofte en liten fysisk maskinvare av teknologi som utfører spesielle oppgaver. Tenkesettet for mange er lysten til å utforske nye ting og å lære. Det finnes ingen grenser. Jeg husker spenningen med min første mobiltelefon. Disse tekniske oppdagelsene endrer seg raskt, og får stadig nye, mer utviklet og kompliserte maskinvarer. Vi blir fort knyttet til dem og de blir raskt integrert i våre liv. De har tilgang til våre følelser og knytter oss til venner og familie.

Tegnebrett

Det finnes et stort utvalg av tegnebrett. Hva trenger du? Hva vil du oppnå? Et tegnebrett er en flott gadget som kan hjelpe deg å utforme dine ideer for nye teknologiske oppfinnelser. Tegnebrett fungerer som et dokument bestående av flere lerret. Det har alt du trenger av grafiske verktøy. Du kan overføre mellom mobilen, og datamaskinen din. Du kan knyttes opp til andre, og informasjon kan utveksles. Mulighetene er mange. Her kan du lage en presentasjon av din gadget, og dyre kostnader for produksjon av full størrelse reduseres betraktelig.

3D modellering

En annen måte å lage en visuell representasjon av din oppfinnelse er å bruke 3D modellering. Dette er en matematisk presentasjon av ditt produkt. Objektet er virtuelt 3 dimensjonalt, og blir skrevet ut på 3D skriveren. 3 modeller brukes i arkitektur og mekanisk design. Disse modellene er mindre kostbare en full størrelses modeller. Det finnes gode dataverktøy med spesialprogram som Maya og CAD. Modellene kan belyses og roteres, og gir deg full oversikt over din gadget. Kreativitet og oppfinnsomhet for bruk av disse spesial verktøyene har ingen grenser.

Hvor

Mange høyskoler og universitet underviser i spesielle datafag som kan lære deg bruk av disse verktøyene. Det finnes kurs, og arbeidsgrupper for ulike emner innenfor denne industrien. Datamaskinens motor og minner har størrelser og hastighet som trengs for utvikling av ditt produkt. Mange elektronisk simplifiserte oppgaver blir gjort av enkle applikasjoner. De gjør vår arbeidsdag enklere, og de øker profitten fordi produksjonen økes. Vi blir mer effektive og frigir mer tid for forbedringer og nyskapninger.

Forsiktighet

Det er viktig å ha kontroll ved gadget bruk. Skjerm-tid, regler og fysisk aktivitet bør ha sin plass.